Leer meer bij Fabius opleidingen

Wil je graag een opleiding volgen in de administratieve sector of op boekhoudkundig gebied je kennis eens goed bijspijkeren? Dan kun je daarvoor bij veel aanbieders terecht. Kijk ook eens bij Fabius opleidingen wat zij je allemaal te bieden hebben.

Inspelen op de praktijk

Fabius speelt in op de vraag naar personeel en leidt cursisten dan ook op een dusdanige manier op dat ze in de praktijk meteen mee aan de slag kunnen. Nagenoeg ieder bedrijf heeft een administratief medewerker nodig en je ziet vaak advertenties waarin daarnaar gevraagd wordt.

Geen speciale vooropleiding vereist

Naast de theorie die een goede voorbereiding vormt op de praktijk hebben de opleidingen van Fabius als voordeel dat je er geen speciale vooropleiding voor gevolgd dient te hebben om er aan te kunnen deelnemen. De opleidingen zijn op MBO niveau en als je wel een speciale vooropleiding nodig hebt verzorgen zij deze ook zelf.

In de klas en thuis studeren

Fabius opleidingen worden in klassikaal verband gegeven en daarnaast maak je thuis je huiswerk en kun je je voorbereiden op het examen. De lessen in de klas kun je op veel locaties volgen dus de kans dat deze ook dicht bij jou in de buurt gegeven worden is zeker aanwezig. De tijd die je er thuis nog aan besteedt bedraagt voor de meeste cursisten gemiddeld een dagdeel per week maar dit verschilt per persoon. Niet iedereen werkt en leert even snel maar het hangt ook af van wat je al weet en kunt.

Op zoek naar een leuke baan

Als je het examen met goed gevolg aflegt kun je op zoek naar een leuke baan. De meeste werkgevers vinden het prettig als je over de juiste papieren beschikt zodat ze er zeker van kunnen zijn dat je voldoende kennis hebt om goed te kunnen functioneren in een bepaalde baan.

Previous

Next