Kies voor een cursus van Kenteq

Ben je als bedrijf op zoek naar mogelijkheden om je personeel goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen je vakgebied zodat je de klanten ook alle moderne technieken kunt bieden? Zorg er dan voor dat je personeel regelmatig bijgeschoold wordt.

Opleidingen op diverse vakgebieden

Een goede opleider hiervoor is Kenteq. Zij verzorgen (opfris) cursussen op tal van vakgebieden. Deze zijn vaak mogelijk op hun eigen locaties maar ze worden ook op een bedrijf gegeven. In het aanbod van deze opleider vind je opleidingen op MBO niveau voor de elektrotechniek, de installatietechniek en de metaal-technische branche. De praktijk is het belangrijkste in deze opleidingen en de theorie kan aangeboden worden in werkboeken maar is ook digitaal beschikbaar. Het is maar net wat je als bedrijf het makkelijkste vindt om mee te werken.

Cursussen voor uiteenlopende branches

Voor meer informatie wat er allemaal voor cursussen gegeven worden, wat de kosten zijn en alles wat je maar wilt weten kijk je het beste even op de website maar je kunt ook contact opnemen met het bedrijf zelf. Om zelf te kijken wat er allemaal kan kun je op de site van Kenteq eenvoudig aangeven waar je naar op zoek bent. Eerst kies je voor de sector waarvoor je een opleiding zoekt. Dit zijn de volgende branches: praktijkleren, management en organisatie, gastechniek, watertechniek, verwarmingstechniek, elektrotechniek, inbraakbeveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek, procesoptimalisatie en werktuigbouwkunde.

Op locatie of binnen het eigen bedrijf

Als je daarbinnen je keuze hebt gemaakt kunt je aangeven hoeveel bijeenkomsten je daarvoor zou willen inruimen. Niet voor iedere cursus zijn evenveel leermomenten nodig en als je kiest voor een incompany cursus die speciaal op jouw bedrijf is afgestemd bepaal je samen met de opleider hoeveel tijd je ervoor inruimt. Als laatste kies je ervoor of je de cursus overdag of ’s avonds wilt doen.

Previous

Next