Afval inzamelen met onder andere LogicWaste

Waarom zamelen we afval in? En waarom krijgen we geen gratis plastic zakken meer bij winkels om onze aankopen in te doen? Ook de overheid is bezig met het milieu en heeft om deze reden een wetgeving rondom afvalverwerking. Veel bedrijven helpen graag een handje aan een beter milieu, zoal Milieu Centraal en LogicWaste!

Gratis plastic tassen zijn verboden

Je bent onderweg naar de supermarkt, maar komt er halverwege je reis achter dat je een tas bent vergeten. Dit is niet de eerste keer en je visualiseert je kast waarin je al een hoge berg aan plastic tassen hebt liggen. Helaas zal je nu weer een nieuwe plastic tas aan deze berg moeten toevoegen, anders kan je je boodschappen niet meenemen. In dit geval betaalde je nog een aantal cent voor je plastic tas, maar er zijn ook winkels die een gratis plastic tas meegaven bij je aankopen. Dit is slecht voor het milieu en deze tassen komen vaak in de afvalbak terecht of wordt teruggevonden als zwerfafval op straat. Om deze reden is er een verbod op gratis plastic tassen, zodat er bewuster met het milieu wordt omgegaan! Ben jij al net zo milieubewust als LogicWaste?

Verwerk jij gevaarlijk afval?

Wanneer jouw bedrijf te maken krijgt met gevaarlijke afvalstoffen is het van groot belang deze op de juiste manier te verwerken. Dit is nodig om de veiligheid van mensen en van het milieu te waarborgen. Om deze reden zijn er afvalwetten met betrekking tot gevaarlijk afval in het leven geroepen. Chemische stoffen kunnen ook schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen. Bedrijven als LogicWaste kunnen je helpen bij het verwerken van je chemische afval, zodat je aan de veiligheidseisen voldoet.

Ben jij net als LogicWaste bezig met bijdragen aan een beter milieu?

Verwerk je afval op de juiste manier, houd je aan de veiligheidsregels voor gevaarlijk afval en wees milieuvriendelijk!

Previous

Next